lauantai 1. syyskuuta 2007

Ostetaan: Selkäranka

Olisiko kellään myydä vähän käytettyä, jämäkkää selkärankaa? Koitin jo elintenluovutuksen kautta, mutta tällä hetkellä ei yhtään selkärankaa ole vapaana. Voisin kyllä antaa omani vaihdossa. Ei tässä mitään pahempaa vikaa ole. Ei särje, liikkuu hyvin. Ainoa vika on, että se ei pysy pystyssä. Pyrkii aina notkahtamaan taakan alla. Välillä se tuntuu olevan kuin ankerias; ei minkäänlaista pitoa. Ja ranteissa on vähän samaa vikaa, turhan löysät. Mutta jos pitää valita, niin otan sitten sen selkärangan ennemmin. Ja siihen asti kunnes sopiva luovuttaja löytyy:

Palvelukseen halutaan: Personal Trainer
Haluaisin palkata itselleni oman personal trainerin, joka juoksisi jatkuvasti perässä kannustamassa, että hyvin se menee, vielä vähän, älä jätä kesken, anna mennä vaan, älä syö sitä jne. Joku joka kannustaisi, rohkaisisi, vaatisi ja houkuttelisi, näyttäisi tekniikkavirheet ja auttaisi korjaamaan niitä. Kulkisi rinnalla, ja olisi minua varten.

Saisikohan KELAlta sellaiseen tukea? Valmennetaanhan ihan terveitä urheilijoitakin. Ihan vain sen takia, että joku voisi nipistää juoksuajastaan jonkun kymmenyksen pois. Tai hypätä vähän korkeammalle. Mitä se ketään hyödyttää? Vähentääkö se kenenkään kärsimystä? Kaikenlaiseen taiteeseen ja kulttuuriinkin syydetään apurahoja. Jopa pankkeja on vanhoina hyvinä aikoina avustettu järjettömillä summilla. Mutta entä sairaat ja pahoinvoivat? Entä yhteiskunnan tulevat tukipilarit? Otetaan vain lasten ja nuorten mielenterveystyöstä pois valtion 4 miljoonan euron rahoitus, ja alennetaan sen sijaan perintöveroa. Aika hyvä arvovalinta. Kyllä tässä suuret ikäluokat nyt sahaavat omaa oksaansa, kun eivät huolehdi eläkkeidensä maksajista. Ei paljon järki päätä pakota...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä voisin haluta talvella lämpömatkan atooppisen ihon hoitamiseksi. Ja saisihan siinä samalla sitä kirkasvalohoitoa. Jos vaikka toimisi. ;)

Jr. Jones kirjoitti...

Oho! En olisi uskonut, että joku ilmoittautuu näin pian! Halusitko siis vaihtaa matkan selkärenkaasi, vai palkkioksi personal trainerina toimimisesta. =D