keskiviikko 12. syyskuuta 2007

Tunnustuksia

Sain Brimiltä tällaisen tunnustuksen, ja olen siitä hyvin ylpeä. Tunnustuksen sisältö kuuluu Allyn tekemän hienon suomennoksen mukaan:
Nää palkitut eivät oo vaan niitten suosittujen pissisten kaa,
vaan ottavat myös uuet lokit leikkiin mukkaan.
Ne herättellee myöski järkevää keskustelua,
vaikka kuka pistäis vastaan ja siltiki he saavat aikaan
lähheisyyen ja ystävyyen tunnun.
Ja niille, joilla Lontoon kieli taipuu, niin alkuperäinen repostelu:
They don't limit their visits to only the rich and successful, but spend some time to say hello to new blogs as well. They are the ones who engage others in meaningful conversations, refusing to let it end at a mere hello - all the while fostering a sense of closeness and friendship.
Tunnustus on tarkoitettu jaettavaksi eteenpäin. Olen jo Brimin lisäksi majatalopitäjällemme Tiinalle ehtinyt kertoa, että hänellä tuo osui kohdalleen. Merkin arvoisia olisi monia muitakin. (sinäkin Alccikseni, jos sallit omistusmuodon käytön vain tässä nimenomaisessa tilanteessa). Näitä tunnustuksia on kuitenkin lähipiirissä jo jaettu, joten ulotan tunnustukseni vähän kauemmas. Tämä henkilö kirjoittaa avoimesti kipeästä aiheesta, ja asiaa. Hänen blogissaan on lämmin tunnelma. Hän on mielestäni tunnustuksen ansainnut.

Hän on *rumpujen pärinää* Anonyymi alkoholistin lapsi. Käykääpäs lukaisemassa...

Uskalsin jopa vähän ounastellakin tätä, juurikin Brimiltä. Kun tuli tuo viimeisin "tapaus", aloin pelätä saavani tämän ihan vain sen perusteella. Kaiken kukkuraksi kävin vielä ylistämässä, miten hyvin tuo tunnustus sopii Brimille (mikä on ihan totta minusta). Siinä kirjoittaessani hoksasinkin jo, että tämä nyt haisee ihan tunnustuksen kerjäämiseltä. Päätin kuitenkin kertoa rehellisen mielipiteeni, siitäkin huolimatta. Nyt yritän tässä sitten selitellä asiaa parhain päin... ;)

Kyllä minä oikeasti uskon Brim, että sinä et tätä ihan tuosta vain antanut, kunnioitan tätä, älä huoli... (vaikka taidankin tehdä tästä keskimääräistä suuremman numeron, minä kun olen) Hih!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus. =)

Jr. Jones kirjoitti...

Ole niin hyvä!

Anonyymi kirjoitti...

Majatalonpitäjä. :D

Onhan se vähän niinkin niin, että kun yhdessä leikitään piirileikkejä, niin kaikkien pitää saada siitä kunnia omalta osaltaan. :)

Jr. Jones kirjoitti...

Olet oikeassa Tiina.