tiistai 18. syyskuuta 2007

Älä välitä mistään -päivä

Hetki sitten ajattelin, että voisin hehkuttaa tsempata täällä älä masennu mistään -päivän puolesta. Että huomenna pidettäisiin kansallinen päivä, jolloin olisi suotavaa olla masentumatta mistään, olla huolestumatta, pelkäämättä, ahdistumatta, ja suhtautua kaikkeen yltiöpositiivisesti ja valoisasti.

Kävi kuitenkin niin, että matkalla sohvalta tietokoneelle - minä masennuin. Tai siis mieliala heilahti ok:sta surkeaan. Olisiko tuossa mennyt 10 sekuntia. Niinpä ajattelin, että ehkä sellaista päivää eivät voi päättää viettää kuin ne, jotka ovat sellaisia muutenkin. Loput vain ahdistuvat omasta kyvyttömyydestään viettää tätä päivää., mikä kääntäisi koko ajatuksen nurinkuriseksi.

Niinpä tämä latistui "älä välitä mistään" -päiväksi. Jokainen tulkitkoon sen haluamallaan tavalla. Toivotan teille ihan minkälaista vain "älä välitä mistään" -tiistaita. Olisi kiva kuulla, miten tuo teema teidän päivässänne toteutuu.

Hyvää yötä...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä masennu mistään -päivä kuulostaa sellaiselta että hammasta purren täytyy olla masentumatta vaikka pää kainalossa. Älä välitä mistään on paljon parempi, jää enemmän tulkinnanvaraa itselle...

Elegia kirjoitti...

Minustakin älä välitä mistään -päivä kuulostaa paremmalta kuin älä masennu -päivä. Tuota älä välitä mistään -päivää on jopa helpompi toteuttaa. En tosin onnistunut siinä, sillä tuli eilen märehdittyä ja murehdittua (vastoin tahtoa) ja nythän on jo keskiviikko.

Kiitos toivotuksista. Miten onnistui oma "hällä väliä" -päiväsi? Hyvää yötä sinullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Ääh.
Olisinpa tiennyt, että eilen oli älä välitä mistään -päivä...

Jr. Jones kirjoitti...

Pauliina:
Juu, noin minäki se jotenkin oivalsin...

Elegia:
Mitäs elegia murehtii? Onneksi murehtiminen ei haittaa, jos on hällä väliä -päivä. Silloin ei ole väliä vaikka murehtisikin. = )

Minun hällä väliä päiväni oli todellakin sitä itseään, ei kiinnostanut mikään! Tänäänkin oli aamulla hälläväliä -päivä, mutta tempauduin jotenkin töihini, vaikka olin pyhästi päättänyt ensin lukea blogit läpi, enkä saanut bloggailun päästä kiinni ennen kuin nyt. Olen varmaan työriippuvainen. ;)

Tiina:
Ei hätää, hälläväliäpäivän voi pitää muulloinkin, kuin virallisena hälläväliä -päivänä.