torstai 16. elokuuta 2007

Hyvä huomen

Tänään on parempi päivä. Ehkä siitä on kiittäminen eilistä hyväntahtoista kinastelua, pääsi ylimääräiset paineet pakenemaan. Ja aamulla kävin lueskelemassa Alcinoen turinoita, ja siellä kävi hyvä tuuli, joka tarttui minuunkin.

Sain myös tänään täytettyä kelan kuntoutusrahahakemuksen ja palautettua sen. Ja uusittua erääntyneet lainani kirjastosta. Hip hei! Kaksi kiveä putosi sydämeltä. (onneksi ei varpaille)

Päivää ei pilannut edes se, että vessa jäi vetämättä, eikä suihkustakaan tullut vettä. Kyllähän minä sen Tiesin jo etukäteenkin, mutta olinpa autuaasti unohtanut.

Ja ihan varmasti on tänään parempi olo sen takia, ettei eilen ole herkutellut. Tänään kävin töihin ostamassa evästä, ja päätinpä mennä karkkiosastolle lällättelemään. Pilkkasin hiljaa mielessäni irtokarkkeja, jotka oli sullottu omiin lokeroihinsa. Siellä saisivat minun puolestani virua. Halveksien tarkastelin huolella jokaista pussia ja patukkaa, ja kummastelin miten en ennen ollut huomannut, että minulle on myyty kirjavissa kääreissä pelkkää makeaa paskaa. Yrittävät myrkyttää ihmisen sielun ja riistää vapaan tahdon saattamalla heikon ihmismielen makeanhimon kiroihin. Mutta minä olin kova ja päättäväinen, ja poistuessani kuulin selkeästi hyllyköstä kantautuneet pettyneet ja turhautuneet kiljahdukset ja murinat.

Ja löysin vielä napin josta tehdään linkkejä, jos ette heti hogannu...

2 kommenttia:

Alcinoe kirjoitti...

Hyvä tartunta kerrankin! =)

Minä mietin kommentoidako edellistä postaustasi, mutten ilennyt näillä muodoilla. Sitä vain olisin sanonut, että kun tasaisesti puputtaa selleriä sun muuta terveellistä, ei napa enää vedä karkkia ainakaan isoja määriä. Ja vähitellen unohtuu koko napostelutapa.

Asiaahan helpottaa kummasti, jos on Itsekuria.

Jr. Jones kirjoitti...

Juuu-u. Itsekuriahan minulla kyllä on. Mitäpä ei olisi. On kuin nollia viiden sentin kolikossa ; )

Pitäisi varmaan ostaa sellainen timpurin systeemi, missä pitävät nauloja ja vasaroita lanteillaan, ja täyttää ne kaikilla porkkanoilla ja muilla retiiseillä. Ja yhteen taskuun voisi laittaa varoittavan valokuvan, ja toiseen tavoitteeksi sellaisen adonisen miesvartalon - jaa, no ei nyt sentään sitä.

Kaksi päivää minimiherkuilla! Yhteissaldona kaksi kaurakeksiä(joissa oli vain ihan pikkuisen suklaata) ja joulupipari. = )

Ja vettäkin tulee taas. Hurrraa!