lauantai 22. maaliskuuta 2008

SUURET

1, ?, 17, ?, 24, 34, ?

Ajattelin ensin laittaa kaikki, mutta hoksasin saavani pienemmän summan, jos joku muukin osuu oikeaan. Lottoan harvoin, mutta kaikki oljenkorret on käytettävä. Olen päättänyt voittaa.

Hain eilen kioskilta kupongin. Päätin täyttää yhden ruudukon, enempäähän ei tarvita. Kioskin koneet arpovat aina mitä sattuu numeroita, eikä lottopallokone ikinä ainakaan niitä samoja. (päätelmä?)

Katsoin tässä hiukan takaperin huumaa, jossa kisailtiin ajatusten lukemisessa. En tiedä, voiko lottopallokoneen ajatuksia varsinaisesti lukea, voiko tulevaisuutta ennustaa, tai kohtaloaan nähdä ennakolta. Koska tässä on paljon pelissä, päätin haudata skeptismini, ja yrittää.

Siinä minä sitten vessassa istuskellessa mietin paremman puutteessa oikeita lottonumeroita. Suljin silmäni, ja hetken pinnistelyn jälkeen mieleeni putkahtikin numero, joka tuntui oikealta. Ensin yksi, ja sitten toinen. Ja vielä kaksi lisää.

Asian toimituksen jälkeen kiireesti kuponkia täyttämään, ennen kuin unohtuisivat. Ruudukkoa katsellessa tuli tunne, että ensimmäiset kaksi olivat menneet lähelle, mutta väärin. Korjasin ne oikeaan ruutuunsa. Osoittautui, ettei kolmatta numeroa ole lottoruudukossa, joten korvasin sen toisella, joka alkoi ihan tuntua siltä alkuperäiseltä numerolta. "Minä se olen, olen vain täällä piilossa." Neljännen ruksasin sellaisenaan.

Tarvittiin vielä kolme. Katselin ruudukkoa, ja koitin kuunnella numerojen kutsua, arvioiden, tunnustellen. Melkein kuin siinä TV -pelissä, jossa avataan yksi kerrallaan salkkuja. Pystyin melkein kuulemaan musiikin, joka nostatti perhoset vatsaan.

Alkupää tuntui hylkivän vahvasti. Ei siis pieniä numeroita (vaikka yleensä aina onkin kakkonen tai kolmonen). Löysin kaksi ilmiselvää oikeaa, mutta kolmas tuntui epäröivän. Kuin pohtien olisinko minä oikea henkilö voittamaan jättipottia. Lopulta sain kiinni seitsemännestä numerosta, ja ruksasin sen lappuuni.

Mieleen hiipi epäilyksen siemen; entä jos nämä eivät olekaan TÄMÄN viikon oikeat numerot? Varmuuden välttämiseksi ruksasin rivin voimaan kymmeneksi viikoksi.

Ei kun lappua kioskille. Ajattelin täyttää sellaisen lomakkeen, jolla voitot saa suoraan tilille, mutta sellaisia ei kuulemma enää ole. Olisi sen tilinumeron saanut käsinkin syötettyä. Olin selvittänyt oikeat lottonumerot, mutten ole varma omasta tilinumerostani. Kaikkea sitä..

Sain kupongin, jolla voisin hakea ilmaista Veikkaus -korttia. Vilauttamalla korttia pelatessa, saa siis rahat tilille. Ilmeisesti Veikkaus halajaa kanta-asiakaskorttimarkkinoille: "eskittämällä
rahapelit meille, saat selviä etuja. Pelaamalla rahapelejä meillä, osallistut joka kuukausi arvontaan. Ja tämä vain Veikkaus -kortin haltijoille"

2 kommenttia:

Alcinoe kirjoitti...

Jos kävit Ärrällä, kai otit leimoja korttiin, että saat puoli-ilmaisen pehmolelukoiran muutaman viiden euron oston jälkeen? =)

Jr. Jones kirjoitti...

En käynyt, mutta meillä on kyllä jo sellainen koira. Juniorin kummisetä osti lippuja tuska-festareille, ja koiran. ;)