perjantai 27. kesäkuuta 2008

Erilaisia elokuvia

Tänään vietin makuunissa melkein tunnin, kun ei tuntunut mitään sopivaa elokuvaa löytyvän. Olisiko kellään mitään suosituksia?

10 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Millaisista elokuvista pidät? Äksöniä, kauhua, draamaa...? Olen kyllä todella huono suosittelemaan mitään, kun niin harvoin tulee uutuuksia katsottua.

Jr. Jones kirjoitti...

Hyvistä tietenkin! ;D Lähinnä katselen toimintaa. Ne vaan alkaa olla kaikki samanlaisia. Joku juju pitäisi olla. Kill Billit oli esimerkiksi hyviä. Toisaalta esimerkiksi kaunis mieli oli hyvä.

Poplar kirjoitti...

Koitapa Orpokotia. Espanjalainen elokuva, sijoittuu trillerin ja kauhun välimaastoon. Katsoin sen itse ekan kerran pari viikkoa sitten, piti katsoa toiseenkin kertaan, ja vieläkin mietityttää... Vaikuttava, ajatuksia herättävä.

Jr. Jones kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Täytyypä kokeilla tuota sitten ensi kerralla.

Alkaa vähän perus toimintajännärit jo tökkiä, kun juoni on aina sama, eikä toteutuksessakaan ole juuri mitään erikoista.

Kami kirjoitti...

Outlaw oli siedettävä ja jeesustelematon kannanotto.

Rob Zombie oli ohjannut Halloweenin uusiksi, yllättävän hyvinkin.

Clive Owen oli hauska porkkanaa pureskeleva aseita vastustava lapsirakas antisankari leffassa Shoot 'Em Up.

Siinä nyt mitä nopeasti tuli mieleen.

Kami kirjoitti...

noh. Karahti wituiksi nuo linkit. www.blogger.com siitä edestä pois, ni pelittää.

Kami kirjoitti...

äh tietenkin se on relatiivinen. Miten tuo linkitys voi olla tällainen.

testi

Elegia kirjoitti...

Ei minulla mitään vinkkejä ole, mutta alkoi minuakin kiinnostaa tuo Orpokoti. En ollut ennen kuullutkaan ja oli pakko googlettaa. Vaikuttaa tosiaan mielenkiintoiselta ja sitä saa muuten tilattua cdonista, jos sen haluaa omaksi. :)

Jr. Jones kirjoitti...

Kami: ihan hyviltähän nuo vaikuttivat. Ja sitäpaitsi bongasin tuolta internet movie databasen, joka antoi suosituksia sillä perusteella, että oli pitänyt tietystä elokuvasta.

Tietotekniikalla on taipumus karahdella...

Kami kirjoitti...

Jep, mutta ne eivät ole välttämättä kauhean hyviä indikaattoreita. Ihmisillä on ihme standardeja arvostella leffoja ja mahdollisuus arvostella vetää puoleensa jos jonkinlaisia friikkejä. Olen nähnyt leffoja jotka eivät olleet kovin kummoisia omasta mielestäni ja jotka saivat huippupisteet IMDB:stä, ja leffoja jotka eivät ehkä ole mitään Hollywood-tuotoksia laadullisesti, mutta joissa oli paljon mielenkiintoista sisältöä.

Ootko muuten Equilibriumin katsonut. Siinä oli joku outo suomenkielinen nimi, mutta se oli erittäin hyvä leffa. Sellainen Orwell meininki.