sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Päivittelyä...

Olen jonkin verran päivitellyt noita kotisivujani.

Kommentoida saa, jos siltä tuntuu, mutta pakkoa ei tietenkään ole. Nehän on kaiken aikaa työn alla ja luovassa muutostilassa, joten saatan hyvinkin ottaa vinkistä vaarin. Hiukka ärsyttäviä nuo mainosbannerit, mutta minkäs teet. Tai no, saishan ne siitä rahalla pois, mutta ei ne niin paljon ärsytä.

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Oli hyviä ne akvaariovinkit tuolla sivuilla. Olen haaveillut akvaariosta aika kauan mutta täytynee odottaa, että saa joskus omistusasunnon, ettei ole muutossa niin hankalaa... Noiden ohjeiden perusteella voisin ainakin päästä jo alkuun siinä.

Kiva katsoa niitä kuvia! =)

Jr. Jones kirjoitti...

Niin, riippu kuinka usein muuttaa. Musta ainakin kaikkein vaikeinta oli valita, millaista tekniikkaa sinne akvaarioon laittaisi, kun olen vähän tällainen puolihifisti, ihan noin yleisesti ottaen.

Ai gallerian kuvia vai? Eikö olekin kivoja!

Anonyymi kirjoitti...

Piti tulla kurkkaamaan, mitä kuuluu, missä menet. Ajattele, millaisen matkan olet kulkenut ja tässä menet nyt. =-) Se on olemassa, se huominen, kuitenkin.

Tiikerin elämä on ollut melko nopeeta, mutta NIIN täynnä valoa. On jo oikeastaan huomenna, viimeistään ihan muutaman minuutin päästä!

Jr. Jones kirjoitti...

Teretulemast Tiikeri. Näin se on. Ja niitä huomisia tulee joka päivä uusi.