lauantai 25. lokakuuta 2008

Kaikenlaista...

Mikähän siinä on, että kun tilaa jotakin postimyynnistä, se tuntuu aina tulevan jotenkin toivottoman myöhään? Posti sanoo, että pakettini on lajiteltu. No kiva, nyt se saa viettää viikonlopun jossain lajittelukeskuksessa! Tilasin lapsiturvallisen kameran. Edellinen kameramme hojosi, kun jälkikasvumme pudotti sen. Nyt ei hajoa, ennen kuin kasvavat yli kaksimetrisiksi. Syystä tai toisesta monet tekniset laitteet löytävät tiensä vessanpönttöön. Nyt se ei haittaa. Jos haluaa tallentaa kuvaa siitä, miten kakka kieppuu viemäriputkessa vessan huuhtelun jälkeen, niin siitä vaan. Niin joo, voihan sillä ottaa myös kuvia.

Akvaarioprojektiakin koitin tässä viritellä, mutta ei siitä oikein vielä mitään valmista tullut. Täytyy viritellä lisää. Tilasin akvaarioon ulkosuodattimen, jota pääsen huomenissa asentelemaan. Se ei kuitenkaan ollut se varsinainen projekti. Huuleni ovat sinetöidyt...

Meille muutti myös asumaan kärpäsloukku. En ollut itse kehdannut sellaista ostaa, koska se olisi ollut matkimista. Nyt kuitenkin keskiveli sai sellaisen lahjaksi. On sitten pitänyt perehtyä sen sielunelämään, ja suunnitella sen terrariosoimista, mikä osaltaan johti myös akvaarioprojektin suunnitteluun.

Niin, ja sitten olen myös viritellyt nettisivuprojektia. Pääasiassa siksi, että noi akvaariojutut ei oikein ole järkevästä tuolla blogimuotoisessa systeemi-hässäkässä. Tää homma on nyt kyllä ihan lapasen kengissä, ja lakumetreillä, mutta jotta tietäisitte, että mitä olen puuhaillut. (sehän kaikkia juuri kiinnostaa... =)

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Voi höpsö. :D
Mä en ole mitenkään rekisteröinyt kärpäsloukun omistamista, joten ihan vapaasti. Sitä paitsi mäkin matkin Annikkia. :D

Se vissiin tykkääkin terraariossa elelemisestä, etenkin jos siellä on kosteaa.

Jr. Jones kirjoitti...

Ettäs kehtasit! =)