perjantai 24. heinäkuuta 2009

Peace, Love & Bugs


Näin suoralta kädeltä en nyt muista milloinkaan viettäneeni näin "oikeata" kesälomaa. Ollaan oikein kesälomakohteessa, viikko täällä Himoksen mökillä. Ympärillä on rutkasti muita lomanviettäjiä, mikä toisaalta ei tarjoa sellaista yksityisyyttä ja omaa rauhaa, mitä useasti kaipaan, mutta toisaalta se luo omanlaistaan lomatunnelmaa; minulla on osani jossakin suuremmassa kokonaisuudessa.

Mökkielämään kuuluu luonnollisesti saunomista, syömistä, uimista, lähikaupungissa käymistä, saunomista, lonkeroa, saunomista, ja muuta sen sellaista puuhaa. Tänään lähdimme pelailemaan rantamalentopalloa, kun saimme kokea suuren ihmeen - Waltava määrä vanhoja saksalaisia autoja oli kokoontunut Himokselle. Kävi ilmi, että kyseessä oli Bug in finn '09 -niminen tapahtuma. Ja massoittain elämäntapaintiaaneja.

Mitä vikaa kuvassa?

Ensi viikon ohjelmaan mahdutetaan vielä kaksi reissua lisää. Länsinaapurin risteilyllä pittää käydä. Ei siinä muuten ihmeellistä, mutten ole ennen päässyt risteilylle suite -majoituksella. Enkä nytkään muuten, mutta kun matka tarjotaan. Hiukka luksusta duunarin elämään. Ja kun keskiviikkona tullaan laivalta, niin torstaina olisi tarkoitus jatkaa saaristomeren tutkimusta hieman pienemmällä aluksella. Ovelasti sain erään kipparin houkuteltua ehdottamaan minulle reissuun lähtöä. Hehe... Voi tätä ihmisen elämää! =)

4 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Mukavaa, että vaihteeksi myötätuulta ja kuulostaa, että myös hyvää tuulta ;-)

Tiina kirjoitti...

Terkkuja Jämsään! :D

Jr. Jones kirjoitti...

Joo. Elämä ei ole vuoristorataa. Elämä on space shot. Tai mikä ihme se nyt nykyään on...

Jr. Jones kirjoitti...

Kiitos kiitos!