perjantai 29. toukokuuta 2009

I got it!


Tässä on nyt ollut pari oikein hyvää päivää, ja tänään tällainen tavispäivä. Biisivalinta ei siis sikäli-mikäli liity varsinaisesti mielentilaan. Sattuipas tulemaan tänään levylautaselta, Suomirokkia XY -albuumilta.

Oon ollut niin mahottoman mafiooso viimeisen kuukauden. Facebookin mob wars ja mafia Wars on olleet aktiivisessa käytössä. Se taitaa olla tämän kvartaalin teema. Niin yksinkertaista ja niin kaunista. Kivasti huomaa, aikavyöhykkeiden vaikutuksen. Alkuillasta on himopelaajina Eurooppalaisia, lähinnä brittejä. Sitten tuossa puolen yön aikaan saiteille vyöryvät Ameriikkalaiset.

Sain nyt sitten sen leffankin. Sen Homeboyn, jonka traileri tuossa taannoin ärsyttävästi lähti automaattisesti käyntiin, kun blogiini tuli kurkkaamaan. Vastaus on: kyllä. Leffa on hämmästyttävän hyvin kestänyt ajan haasteet, eikä vaikuttanut lainkaan niin tyhmältä, kuin olisi voinut kuvitella. Yksinkertainen ja kliseinenhän se on, mutta yksinkertaisuudessaan minusta kaunis.

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Hei! Täällä toinen mafiawars-addikti. Olen kyllä nyt ollut neljä päivää pelaamatta ihan sen vuoksi, kun alkoi hävettää, että jos muut näkevät miten koukussa olenkaan siihen... Ärsyttävä peli siinä mielessä, että siinä vain isoin voittaa, ja minulla on vain jotain 7 tyyppiä tiimissä...

Jr. Jones kirjoitti...

Oho, no et sä sit ole koukussa ollenkaan. Mafia Warsissa avainsana on rekrytointiryhmät, joita FeisBookista löytyy varmaan useampia... Esimerkiksi tämä: http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=79115635965

Tiina kirjoitti...

Ai niin SE leffa. :D

Rekrytointiryhmät... Pelottavaa. :D