sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Sisäinen kylmyys


On ollut outo päivä. Herääminen oli vaikeaa. Tai pikemminkin ylös nouseminen. Tuttu yksinäisyys hiipi mieleen. Toivottomuus. Olo tuntui jotenkin epätodelliselta.
Töissä menee hyvin, muuten on hankalampaa. Tutut ongelmat, liikaa herkkuja, liian vähän unta. Elämä verkossa. Vaan josko tähän tulisi muutosta. Siitä sitten.

Kävin katsomassa II-divarin kiekkoa. Kotijoukkue voitti. Olivat kuitenkin ihmeen väsyneen oloisia. Ei fyysisesti niinkään, vaan henkisesti. Ei tuuletuksia, ei hymyjä. Eleetöntä konemaista peliä, jotenkin todella ilotonta. Sama juttu katsomossa. Hiljaista oli, lukuunottamatta ajoittaisia huutoja vastustajan maalivahdille ja jäähyilijöille. Taputukset maalin jälkeen, mutta ei sentään pelin päätyttyä. En ole toki itsekään mikään meuhkaava kannustaja, tai ainakin hyvin hitaasti syttyvä sellainen.

Jaa, kyllä sopivassa seurassa kuitenkin. Kerran jäätiin sirkuksessa esityksen päätyttyä vaatimaan encorea. Pellet tulivat, kun ei muuten lähdetty, vaikka teltta oli muuten jo tyhjä. Iltapuoli päivää oli kuitenkin jo parempi.

Heittäkääs kommenttia noihin edellisiin. Niiden piti olla sellaisia interaktivoivia, mutta ei ne nyt näköjään oikein olleet. Niin, ja sellainen viimeistä huutoa oleva lukijanurkkakin tuonne tuli laitettua. Käykäähän ihmeessä ilmoittautumassa.

Piru kun täällä Suomessa on kylmä.

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Olin eka!
Mun täytyisi kyllä vaihtaa tuota profiilikuvaa, koska nyt siinä näkyy vain tuollainen ihonvärinen läntti...

Jr. Jones kirjoitti...

Näköjään löysit ne pirunsarvet sitten kuitenkin. Kyllä etsivä löytää.

Elegia kirjoitti...

On ilmoittauduttu ja olin myös interaktiivinen, vaikken ihan noita juonikuvioita tajunnutkaan. ;)

Maria kirjoitti...

Mäkin ilmottauduin lukunurkkaan! Blogger on täynnä hienouksia. ;)

Pientä syysväsymystä ilmassa? Sama täällä. Tuntuu tosin että paras lääke meikäläisellä siihen on se, kun menee vain ja tekee jotain. Jos ei muuta, niin ottaa kameran mukaan ja lähtee metsään.

Jr. Jones kirjoitti...

Saattaahan tuo olla jonkinlaista syysväsymystä, mene ja tiedä.

Kiitosta vain kovasti kaikille uusille ilmoittautuneille.