maanantai 17. marraskuuta 2008

Höpötys

Elän kahta vastaroolia. Kotona olen apaattisen rauhallinen, saamaton ja pohdiskeleva. Töissä levottoman touhukas ja toimelias.

Vielä äsken tuntui hyvältä ajatukselta kirjoittaa, mutta nyt pää tyhjeni. Facebookissakaan ei ollut ketään paikalla. Miten se on mahdollista? Nekin, jotka tuntuivat olevan siellä aina, ovat poissa. Huomasin muuten olevani hyvin varautunut ihmisiä kohtaan juuri tuolla foorumilla. Vaikea ottaa kontakteja niin kevyesti, että asioitaan haluaisi jakaa kaikkien kesken. On ollut vaikeaa ottaa yhteyttä omiin lapsuusajan kavereihin. Jotenkin ne ovat niin mennyttä. Tosin yksi sellainen helpompi löytyi, jonka tiesin kulkeneen vähän muhkuraisempia polkuja. Ja kaikki ovat naimisissa nykyään. Siihenkin on vaikea suhtautua. Ne ei ole enää niitä samoja - niillä on muutakin kuin se kaveruus.

Liityin CMS clubiin tuossa taannoin. Onpa ainakin hyvä syy ja mahdollisuus liikkua. En pidä ulkona hengästymisestä talviaikaan. Tulee korvat ja kurkku kipeiksi kun hönkii kylmää ilmaa. Les Mills - BodyPump, jee jee.

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Talvisia terkkuja Turusta! Täälläkin taitaa olla peräti yksi aste pakkasta tänään, ja aurinko paistaa komeasti.

Naamakirja on tosiaan aika jännä paikka. Moni ei varmaan tule ajatelleeksi, että ne status updatet taitavat näkyä kaikille siellä Facebookissa, eikä pelkästään niille kavereille. Itse olen helposti liian avoin sielläkin, mutta olen nyt koittanut miettiä mitä kannattaa sinne status updateen kirjoitella. Itse olen törmännyt siellä muuten ongelmaan, että moni ihminen, kenen kanssa en enää välittäisi olla missään tekemisissä, "tunkee" sen kautta takaisin elämääni. Silti aika epäkohteliaalta se tuntuisi kaveripyynnöistä kieltäytyäkään.

Tiina kirjoitti...

Noista sun vastarooleista. Taidat olla samanlainen kuin meidän isä.

Facebookissahan pystyy kyllä hyvin rajaamaan sen kenelle näkyy mitä. Ei ne statustekstitkään näy, mikäli ei ole sallinut profiiliin pääsyä muilta kuin kavereilta. Siellä pystyy piilottamaan itsensä jopa niin täydellisesti, että edes haku ei löydä, ellei ole kaveri.

Jaa, JJ löytyy naamakirjasta... Hmm, heti aloin miettiä, että miten saisin sut stalkattua sieltä... ;D

Jr. Jones kirjoitti...

Chi, niinpä juuri. Ja sitten kun on kavereina sellaisia, joiden nimen nyt vaan tietää, niin koko facebook onkin sitten ihan tyhjän kanssa. En ole vielä jaksanut tutkia voiko osan kavereista liittää johonkin VIP luokkaan.

Tiina, kukapa ei löytyisi... Montakohan Tiinaa, jotka ei ehkä oikeasti ole Tiinoja, sieltä löytyisi...?

Jr. Jones kirjoitti...

Joo, löytyihän se. Kun tekee kaverilistan ja valkkaa tietyt asiat näytettäväksi vain ko. listan kavereille. Niimmää vähän arvelinki.