lauantai 27. kesäkuuta 2009

Kaikki, paitsi mikä on turhaa?


Elämän tarkoitus kuulostaa hieman suureelliselta minuun makuuni. Erehdyin tässä kuitenkin eräänä päivänä miettimään, millaisesta elämästä minä voisin nauttia, mikä olisi tavoittelemisen arvoista. (tietenkin sen olisi oltava sellaista, mitä ei vielä ole)

Löysinkin elämälleni suunnan. Hankkisin sellaisen veneen, joka kykenisi kuljettamaan minua kesät maailman merillä.Purjehtia vailla aikatauluja, poiketa pienissä satamissa ja kaupungeissa. Talvet voisi sitten tehdä töitä rahoittaakseen piiiitkän kesän.

Niinpä lähdinkin yöksi veneelle. Eilen auringonpaisteessa suunnitelma tuntuikin toimivalta, mutta kun aamulla heräsin sateen ropinaan... No, ainakin pitäisi olla vähän isompi vene, jossa voisi laittaa ruokaa ja oleskella sisätiloissa makaamatta. Sellaisen saisi n. 10 000 - 20 000 eurolla... Ei ollenkaan paha minusta, etenkin jos sen voisi jakaa muutamaan osaan.

Ensiksi pitäisi aloittaa siirtämällä vene järveltä merelle. Tänä kesänä teemme testiajon, ja ensi kesänä sitten kenties hankitaan paikka veneelle meren ääreltä, ja voisi sitten treenailla saaristossa vielä nykyisellä veneellä. Ehkä sitten seuraavana vuonna voisi jo hankkia seuraavaa kaliiberia...

Ei kommentteja: