maanantai 15. joulukuuta 2008

Jouluisia inten...inventioita


Nyt olen ilmeisimmin päässyt duunariuden ytimeen, kun työpisteessäni komeilee ehta tyttökalenteri. Sain sen työnjohtajalta, joka puolestaan sai sen hankintoja tehdessään asiakaslahjana (oletan). No, joka tapauksessa - siellä se nyt roikkuu. En ole vielä tohtinut katsoa sisäsivuille - eihän ole kohteliasta kurkkia.

Ihmettelenpä vaan, etten ole törmännyt edellisestä syntyneeseen ajankohtaiseen ajatelmaan: joulutyttökalenteri! Ehkä alan erikoisliikkeistä voisi löytyä, mutta luulisi, että ihan huoltoasemalevityksessäkin olisi niin sanotusti kuumaa tavaraa. Visualisoikaa itse likaisessa mielessänne, jos huhittaa.

Toinen innovaatio jouluun liittyen. Täyden palvelun joulupalvelu. Hoitaa sopimuksen laajuuden mukaan joulun A:sta Ö:hön. Lähettää joulukortit (yhteistyössä joulupalvelu ja eniro 0100100), siivoaa, kokkaa ja tarjoilee, käy puolestasi joulukirkossa jne. Keskeinen palvelu on joulupukki+. Palvelua käytetään netistä käsin, annetaan lahjottavien henkilöiden lista, sekä budjetti. Siinä kaikki mitä täytyy tehdä. Sitten vain odottamaan joulupukkia.

Tietenkin halutessaan voi tehdä monipuolisempia valintoja, kuten asettaa kiltteyspainotuksia listan henkilöille, rajata lahjahankintoja kiinnostuksen kohteilla jne. Myös pukin ulkoasua voi muokata (ihonväri, parran tyyli, silmien väri, ääniala jne.). Aikuisten joulujuhliin tietysti omat lisäpalvelut. Se siitä joulustressistä, ja tervetuloa lapsenomainen joulujännitys. Mitähän se pukki mahtaa tuoda...

Ei kommentteja: